18 februari 2008

Ensam

Jag har tänkt på en sak.. (Plötsligt händer det)
När man är singel och har varit det ett tag så känns det mästa ganska bra. Man har sina vänner och man har sin familj och till det stora man känner sig inte ensam... Vist man kan tycka att det vore trevligt med en pojkvänn men man lägger ingen direkt energi på det. Sen därimot när man blivit med pojkvän och sen också blivit av med den DÅ då känner man sig ensam. Kan helt enkelt inte förstå vad man gjorde förra gången man var singel. Var det helt enkelt så att man var nöjd med det lilla då eller viste man inte vad man kunde ha haft???
Hithills har jag hunnit titta på 4 filmer 3 gånger vardera (har inte så många) och bygga 2 st 1000 bitars pussel. Tur att jag köppt 4 nya filmer idag. Börjar tröttna på davinci koden och mitt stora feta grekiska bröllopp nu..

1 kommentar:

HellaBella sa...

Det låter trist... Om du kommer förbi hos oss kan du få både låna fler filmer och få lite influensa...Då får du tillräckligt många baciller så du inte längre känner dig så ensam...(Men man blir ensam, för det är inte många som vill träffa en) Hoppas det blir bättre!